立刻论坛

立刻注册

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

[分享] 实在坚持不住的时候再咬牙坚持一会~

立刻书生

NO.1 优航⇗ 快递&空运

论坛精英QQ达人

QQ

立刻注册,享受立刻论坛免费服务,拥有更多权限,轻松玩转立刻论坛。

您需要 登录 才可以下载或查看,请 立刻注册

x
一直坚持着,坚持,坚持再坚持,实在坚持不住的时候再咬牙坚持一会~
一、清晨7问
我今天的目标是什么?
我的终极人生目标是什么?
今天最重要的一件事是什么?
我今天如何与周围的人相处?
我今天要学哪些新知识?
我今天要有怎样的心情?
我今天怎样比昨天做的更好?

二、夜晚7思:
我今天是否完成了我的小目标?
我离我的大目标还有多远?
今天发生的一切对我有什么好处?
我如何才能做的更好?
我今天做事情有没有全力以赴?
我明天的目标是什么?

三、7大生活信念:
今天,我开始新的生活!
我是最棒的,我一定成功!
我用微笑面对每一个人!
我爱我的事业、工作、家庭和朋友!
我每天一定要进步一点点!
我要立即行动,决不拖延!
我要坚持到底、决不放弃、直到成功!

四、7大自我提醒:
人是为梦想而活,不是为金钱名利而诱!
你的内心改变了,你的世界也就改变!
永远不要放弃对成功的追求!
要让事情变好,先让自己变好!
先处理心情,再处理事情!
失败是从你放弃开始的!
要认真、要快、要全力以赴!

评分

Herry + 2 赞一个!

优航国际快递-空运公司期待与你分享最新资讯

立刻书生

Milk eggs can not be the same as the six big taboo

,hogan sito ufficiale
1,golden goose outlet online, milk eggs: experts pointed out that the breakfast milk and eggs are not scientific,tenis asics masculino, protein is difficult to provide energy. Now there are more than 9% of the children in the morning only to eat milk and eggs,hogan outle online, food for a long time in the absence of the breakfast. Most of the parents think that such a breakfast is in line with international standards,scarpe hogan uomo, but they do not know this is a very wrong idea. Milk and eggs are good things,tn homme pas cher, but in the wrong place. After more than ten hours of energy consumption,golden goose deluxe brand, the morning of the human body is in urgent need to rely on a rich carbohydrate breakfast to re supplement energy,nike tn pas cher, and milk and eggs can not provide enough energy.
相关的主题文章:

I want to use intercontinental missiles to destroy

Guangdong

But many employees to reflect, the factory in order to reduce the responsibility, the decentralized treatment means, conceal the number of employees poisoning, causing employee dissatisfaction. News editions, caused strong repercussions in the community, the relevant departments involved in the investigation.
立刻网客服电话:0512-57000611

禁止访问

ksyia 该用户已被删除

立刻新人

非常好

论坛嘉宾

荣誉达人论坛精英终身成就

赞一个,抢个板凳~